Jun 2, 2015

PROMO JUNE 2016 : TARGET CANTIK SEBELUM RAYA

Dah nak dekat puasa, lepas tu nak raya, macam tahu-tahu je Shaklee ada buat Promo June yang best sangat. Promo June bulan ni adalah :

  1. VITAMIN C Sustained Released - Beli 6 Percuma 1
  2. VITAMIN E - Beli 6 Percuma 1
  3. VITALEA KID - Beli 4 Percuma 1
nak lebih info boleh rujuk poster dibawah ;)





Promo Jun 2015



Seperti sedia maklum, Vitamin C Sustained Released adalah vitamin utama dalam menyihatkan kulit, mencantikkan kulit, menyegarkan kulit. Menjadikan kulit tiada lebih bersih dan glowing orang kata ;) 



Malah dengan vitamin C ini juga mampu melawaskan pembuangan perut anda. hikhik. So tiada masalah sembelit juga, jadi secara langsung mampu membuang, detoks dan sebab itulah kulit muka dan badan anda akan sentiasa bersih kerana toksin sudah dinyahkan dari badan. Tau.. hihi 

Boleh dapatkan lebih info disini ;)


Ditambah pula dengan Vitamin E yang juga agen dalam mencantikkan kulit, mampu mengecutkan jerawat, dan boleh dibuat masker untuk menegangkan kulit dan menghilangkan kedutan. 


Sesuai sangat dengan dah nak puasa dan dahnak raya dah ni. Apa lagi grab sebelum raya k, baru la best jumpa kazen-kazen boleh bergaya gaya dengan kulit muka lebih bersih

Jadi yang ingin menegtahui lebih lanjut boleh hubungi saya terus dibawah 


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya