Apr 2, 2015

Promo EXTRAVAGANZA April 2015 !!

Alhamdulillah !! Berbunga riang daku hari ini bila dapat tahu Shaklee bagi PROMO APRIL yang terlalu banyak tau

Bukan 1,2,3,4,5.. Tapi 6 !!!





Saya sangat teruja ketika menulis posting ini kerana suka sangat untuk saya kongsikan bersama anda promosi 'besar-besaran' Shaklee sepanjang bulan ini. hehe. Even ramai yang takut dengan April ni. Kenapa ?? GST kan. Tapi tu semua tolak tepi. Kesihatan diutamakan. Antara produk promo bulan ini ialah GLA Complex dan Lecithin. Boleh la korang flashback balik apa manfaat GLA.

Apa pula kebaikan LECITHIN bagi perempuan yang lepas bersalin macam saya ni :

Memecahkan lemak dan kolestrol
Menghalang obesiti
Mengatasi perut buncit

Guess what?? After deliver ni, saya tak pernah tinggal tau suplemen best ni.
Nak kurus dan suami sayangkan





 Then, ada lagi Promo untuk Vitalea for Children. Promosi ini adalah sambungan dari Promo Shaklee 3 bulan berturut-turut. Ia adalah multivitamin yang sangat bagus untuk kanak-kanak. Promo yang agak lama tak keluar kan iatu DTX Complex. Kalau belum tahu manfaatnya boleh baca di sini.

Promo yang agak lama tak keluar kan iatu DTX Complex. Kalau belum tahu manf. Juga terdapat Promo minuman paling best dan sedap di dunia iatu Cinch Coklat dan Cafe' Latte. 

So, u all takkan nak tengok je promo ni berlalu macam tu je kan. Ambil peluang untuk dapatkan produk ini sekarang terutama pengguna tegar HOT PRODUK tersebut ye..

Nantikan next entry yang lebih menarik dari saya lagi ye :)


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya