Kenapa Omega Guard ni SPECIAL ??

Alhamdulillah, masih diberi peluang untuk meneruskan kehidupan pada hari ini. Agaknya apa pula entri kali ini yang saya akan cerita pada anda semua ye? Anda pernah dengar Omega Guard dari Shaklee yang hebat itu? Hari ini saya mahu kongsikan satu persatu kepada anda kenapa agaknya anda sangat memerlukan suplemen ini dalam kehidupan harian anda.

Mengapa pilih Omega Guard Shaklee?

Omega Guard Shaklee adalah minyak ikan terbaik di dunia. Shaklee menggunakan kaedah ultratulen bergred farmaseutikal teknologi terkini. Omega Guard dihasilkan oleh melalui satu proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengekstrak asid lemak omega-3 paling tulen  dan paling semulajadi. 


Tahu tak, Omega Guard boleh mengurangkan risiko penyakit jantung. Penyakit jantung di Malaysia menduduki ranking tertinggi penyakit yang menyebabkan kepada kematian. Dasyat kan !! Asid lemak dari Omega 3 ini adalah paling berkesan untuk membantu mengekalkan kesihatan jantung dan sistem kardiovaskular.


Ia boleh diamalkan untuk seisi keluarga terutamanya kanak-kanak. Bagi saya, sepatutnya setiap rumah mesti ada sebotol minyak ikan Omega Guard ni tau. Wajib !!Untuk mengetahui dengan lebih lanjut apa kelebihan Omega Guard ni, boleh saksikan video dari Yoursupermom HD di bawah ni : Testimoni 

Ini adalah testimoni dari Mama saya after dia consume Omega Guard selama sebulan. Alhamdulillah katanya lebih mudah nak bersolat dan buat kerja-kerja rumah. Tiada lagi masalah sakit pinggang, sakit lutut dan yang penting kebas-kebas tangan sudah tiada lagi. Nampak tak perubahan drastik apabila consume Omega Guard ni.* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya