Kisah Penghidap Al-Zheimer

Ramai orang beranggapan apabila kita sudah tua, adakah kita akan nyanyuk? Sebenarnya ia adalah tidak normal walaupun ia adalah kebiasaan bagi kita. Penyakit Al-Zheimer bukan satu jenis penyakit berjangkit yang boleh dipandang ringan.

Bagaimana produk Shaklee boleh membantu pesakit AlZheimer?  Siapa sangka dengan pengambilan Vivix iaitu tonik anti-penuaan terbaik Shaklee ini mampu memberi impak yang sangat positif terhadap pesakit AlZheimer. Baca kisah beliau dibawah ini, Jom layan.....

_______________________________________________________________________________

Testimoni dari Judy dan Sally

 Ibu kami terlantar dikatil, memakai pampers, dan jarang dapat mengecam keluarga sendiri mahupun kenalan. Kami akan mandikan, siapkan dan menyuap makanan untuk beliau. Ibu kami didiagnosis mula menghidap AlZheimer pada tahap yang paling teruk. Ibu diberi preskripsi Aricept untuk tidur seharian selama 7 bulan. Kemudian ibu kami diberi Exelon, juga untuk tidur selama 3 bulan. Adakah ubat pesakit AlZheimer hanya bermaksud perlu diberi ubat pelali dan hanya unutk tidur sahaja? Kemudai diberi pula ubat bernama Namenda, ibu jatuh sakit lagi teruk, terbaring dan terlantar dikatil dalam kesakitan disamping kehilangan berat sebanyak 14kg berat dalam masa 30 hari.

Kami adik beradik telah membuat keputusan untuk menghentikan semua ubat-ubatan yang diberikan. Dan kami telah membuat pelbagai research dan berjumpa dengan pakar-pakar kesihatan yang lain. Akhirnya kami membuat keputusan untuk memberikan ibu kami program supplemen Shaklee untuk kesihatan beliau. Dalam program tersebut, ibu kami telah mengamalkan VitaLea, HerbaLax, ESP. Dalam beberapa minggu ibu sudah mampu untuk bangun sendiri dan menunjukkan perubahan positif. Dan kemudia Shaklee memperkenalkan produk terbaru iaitu Vivix.

Dalam masa beberapa bulan selepas menambah Vivix dalam set supplemen beliau, ibu kembali mula mengingati beberapa ahli keluarga, dan juga anak-anaknya. Malah ibu juga sudah ingat semula bagaimana untuk emebrus gigi, membasuh dan mengenakan pakaian sendiri, dan ibu tidak lagi memakai pampers. Bukan itu saja, ibu juga mampu berbual dengan sesiapa yang beliau jumpa, ini menunjukkan kadar ingata beliau semakin pulih. Selain itu, ibu mampu menyanyikan semula lagu kanak-kanak yang pernah dinyanyikan pada kami dahulu.  Memori lama itu kembali walaupun tidaklah terlalu sempurna. Menjelang hari ini, AlZheimer ibu hanya berada di tahap 1 dan 2.

Ada beberapa kali kami terlupa untuk memberi supplement dia ataupun ketika itu kehabisan Vivix, ibu jadi tidak bermaya dan keliru. Bila begitu, bukan shaja ibu kelihatan stress malah menyukarkan kerja kami sebagai penjaga. Kami sentiasa memastikan bekalan Vivix ada dan bawa kemana saja ibu kami pergi.
_______________________________________________________________________________

Berdasarkan terstimoni tersebut, rawatan AlZheimer menggunakan Vivix adalah sebagai ubat penenang dan makanan tambahan untuk membaik semula ingatan. Cubalah Vivix, berikan kepad ibu, ayah ataupun atuk nenek anda. Kandungan resveratrol dan poliphenol mampu meberikan tubuh ibu bapa anda untuk kembali berfungsi dengan sepatutnya.

Anda boleh beli dengan menghubungi saya dan boleh juga layari facebook yang tertera di bawah.


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

-AYU- 
Facebook : Stmshdy Mhdmhy
No Tel : 017 880 5272
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya