Dec 3, 2014

Vitamin untuk Kecantikan Promosi Disember Shaklee Malaysia

Untuk pengetahuan anda sekalian, Promo December mai dah. Ada 2 promo produk dari Shaklee. Tak sempat nak update disini, sebab sibuk mengupdate di page facebook Diari Vitamin E-Shoppe . hihi so anda semua sila like page tersebut ya! 

Special Disember ni sebab 2 produk promo :-

  1. Vitamin C Sustained Release
  2. Vitamin E Complex
BELI 6 DAPAT 7!

TWIN PACK DENGAN LESS 5%

DOUBLE-PROMO SR VITA C Shaklee

  1. Buy 6 Free 1 pada harga RM555
  2. Buy 2 get 5% Off pada harga RM175.75
Harga normal sebotol Vitamin C Sr ini ialah RM92.50

DOUBLE-PROMO VIT E Shaklee

  1. Buy 6 Free 1 pada harga RM894 (FREE MEMBERSHIP DENGAN SET INI)
  2. Buy 2 get 5% Off pada harga RM283.10
Harga normal sebotol Vitamin E ini ialah RM149

Adohaiii.... berbaloi-baloi nak borong dua produk terlaris ni. Terlalu banyak kelebihan dan manfaat dari pengambilan dua vitamin ini. So takkan anda nak tengok saje. Mai pakat-pakat beli borong banyak-banyak. Nak cantik, nak flawless ini lah dia. Amboii tengok akak-akak ni, dulu muka kusam, jerawat banyak, selepas consume Vitamin C dan Vitamin E kulit muka jadi bersih, licin je. Jadi jangan lepaskan peluang ini. Nak naik tahun baru, nak cantik kan??
Antara testimoni penggunaan SR Vita C Shaklee


Jom tengok antara entri menarik berkaitan Vitamin C SR dan Vit E :)
  1. Untuk kesihatan lelaki 
  2. Nutrisi untuk kulit cantik 
  3. 4 asas utama perlunya vitamin E 
Ada banyak lagi. Rugi kalau tak cuba.. love. Akan saya kongsikan lagi promo, info, berita-berita kesihatan dari semasa ke semasa.. Stay tune ya..

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

-AYU-
Facebook : Stmshdy Mhdmhy
No Tel : O17 880 5272
Emel : ayumohdmohyi@gmail.com
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya