Aug 10, 2012

Atasi Resdung, Ekzema dan Asma Dengan Vitamin


Bersiaran daripada Teluk Intan.

Minggu ni cuma dua hari sahaja saya berada di rumah saya di Subang, selebihnya travel. Mujur Icha memang dah biasa travel dari baby lagi, so takde masalah nak bawa ke mana-mana. Tak meragam.

Saya pun syukur, sepanjang minggu ni nampaknya kurang rasa loya. Maybe dapat oksigen lebih untuk sel tubuh jadi badan rasa segar walaupun berjalan jauh. Cuma tang makanan tu, yeahh .. preggies kan fussy? Hehe. Sampai sanggup beli baju baru sebab baju yang saya pakai dah bau makanan. Yekk!! Smile with tongue out

Lagi seminggu je nak mula puasa Ramadhan. Semoga saya mampu menunaikan ibadah puasa tahun ni. Ameen. Hot selling products, yakni ESP masih lagi ada promo. Cepat-cepat order dengan saya kalau tak anda menyesal sebab ia sangat membantu anda untuk berpuasa nanti. InshaALLAH.

Ni saya share satu lagi kebaikan ESP dengan anda semua oleh Puan Beeha. credit to mamafaiz.com for the testimonial.

_______________
  • Beeha Yunos
    seronok baca entry kat sini..wpon saya xbf baby lg..tp saya ambik for my self dan kecantikan la opkos..ehehe since saya ade eczema, resdung n asthma..so kak Cery MamaFaiz suggest ESP n nutriferon memandangkan asthma yg teruk..tu pon pas baca blog kak cery satu hari tah berapa kali utk get the confident tuu..ehehe...so consume nutriferon everyday and esp 2kali sehari..xsmpai 2mggu, alhamdulillah, xsedar lgsg masalah eczema, allergy kulit dah ilang!magic kan..dah xperlu laa nak sapu2 cream farmasi macam2..hanya org yg ade masalah eczema n kulit aje yg tau betapa susahnye kalau datang tang gatal2 tu..blom lg kulit jd xcantik, berkudis lg..tp alhamdulillah sgt..satu masalah ilang..kulit muka rs makin better..yg lain2 xperasan plak..ehehe skrg tgh sabar n menunggu my other improvement especially utk asthma n resdung lak..tq to kak kak Cery MamaFaiz yg sabo aje layan mcm2 soalan..tp yg utama, kita usaha, Allah jua yg MAHA menyembuhkan..
    7 hours ago · Like · · Unsubscribe
      • Beeha Yunos opp..lupa nak tambah..salah satu lg kebaikan esp ni yg saya perasan, sejak minum esp..saya dah xberapa nak lapar..kdg2 xmkn nasi satu hari pon kenyang..mmg perasan..sbb selalu pg2 akan breakfast sket, then tgahari mesti lapar..tp sejak minum esp, minum time tgahari kat opis, sampai ptg maintain aje..kalu ngunyah pon roti ke cam tu dah kenyang..mlm pon mkn lebih sket dah nak muntah..ehehe sampai en hubby ckp, eh, dr tgahari xmkn berat, xlapar ke..ehehe mmg xtipu..tu extra point tu:)
        7 hours ago · Like · 1 person
____________

Bukan ibu yang menyusukan anak aje mendapat manfaat daripada ESP ni, semua orang! Asalkan anda follow jadual dan tips dan yang pengedar anda berikan, inshaALLAH.
Segera hubungi saya untuk mendapatkan stok ESP anda!