Dec 1, 2010

Tagged : CABARAN 30 HARI MENJELANG 2011

Salam Penuh Semangat!

Ingat lagi entry saya mengenai Cabaran 30 Days Quests?

Memandangkan Disember dah bermula, ini bermakna cuma tinggal 31 hari aje lagi untuk melangkah ke tahun baru. So, saya saja nak ajak kawan-kawan sama-sama sahut cabaran ni dengan saya. Sape nak join boleh tinggalkan komen ye .. hihihi. Tapi, saya WAJIBKAN kepada kawan-kawan yang saya akan tag ni untuk buat benda ni .. hahaha! (jahat gila la hadha ni!!)

Oh ye! Buat apa-apa pun ada objektif kan? So, apa objektif saya tiba-tiba nak tag kawan-kawan pulak?


  1. supaya saya akan buat assignment ni sebab kalau tak tag saya malas nak buat kuikuikui
  2. nak mengenali diri sendiri dan diri orang-orang yang kena tag lebih rapat
  3. motivasi untuk diri sendiri dan kawan-kawan, we get to know ourselves better and at the same time, we gradually create an imagination in our subconcious mind what are we supposed to be next year in 2011!

So, mostly yang kena tagged ni adalah kawan-kawan yang baru join dunia blog dan yang karang update blog .. kehkehkeh .. (again, she's so evil! ~ takpe saya tak marah korang cakap saya jahat)
  1. arissazoela a.k.a mama icha
  2. nur salwa a.k.a mama dziqri
  3. aqishas a.k.a mama errmm.. opps.. anak kak qish dah lebih daripada satu!
  4. nanak a.k.a mommy fredo
  5. farhana sairuji a.k.a mommy nana
  6. dayat a.k.a mama aina
Okey, enam orang ni wajib ye .. hikhikhik .. sebab saya nak tag yang lain tak sempat ni. sila tinggalkan komen kalau nak join.

cabaran bermula hari ini taww.. soalan yang perlu dijawab sila rujuk SINI. saya harap kita akan dapat membuat satu resolusi azam tahun 2011 yang sangat bermakna dan akan dicapai, inshaALLAH~


lots of love,