Dec 27, 2010

ESP Shaklee Bantu Banyakkan Susu Badan?

ESP adalah singkatan kepada Energizing Soy Protein ~ merupakan antara best selling supplements amongst breastfeed mommies yang makan suplemen Shaklee. Memang ada ummmpphh! Normally, saya terima feedback yang penghasilan susu memang meningkat daripada pengambilan pertama ESP. But, it depends on your body, still. Karang saya tulis macam ni ada yang salah faham lak. Hehe.

So, saya nak ajak kawan-kawan baca testimoni Hanis Amin yang glamour dengan e-book Rahsia Tangisan Bayi mengenai ESP.

Credit to Azrin Mohd

Assalamualaikum..

Sejak berpindah office, hasil mengepam pun semakin berkurang. Yelah, dulu dapat pam 4 kali sehari. Sekarang 3 kali sahaja. Setiap kali pam, hasil pun dah kurang. Kalau dulu sekali pam boleh dapat 10oz atau lebih. Tapi sejak pindah ke office baru, dapat 5oz atau 6oz je.
Untuk bekal muadz ke taska terpaksa ambil stok dari peti ais atas. Saya start tambah Alfalfa dari 2biji sehari ke 4 biji sehari tapi macam tak banyak beza. Tak lama lepas tu saya order pula ESP. Dulu memang pun dah ada beli tapi dah habis. Dan ambil masa yang agak lama nak beli semula kerana ada sedikit masalah kewangan.

Alhamdulillah, dapat juga beli. Kali ni minum dengan sedikit berjimat. Sehari satu scoop aje, maximum pun 2 scoop. Hehehe. Tapi hasilnya….


Hasil perahan susu

Alhamdulillah. Itupun dah ada tertumpah sikit sebab penuh sangat. huhu. Rasa B selalu penuh. Siap boleh 2 kali let down reflex.


Nak tahu lebih lanjut mengenai ESP, boleh hubungi saya di 019 293 9886 atau emailkan pertanyaan ke hadhatina@yahoo.com.

Lots of love,