Dec 23, 2010

Aksi Icha di Merlion dan Philips Island

Cerita di sebalik gambar. Atas request adik Nur Salwa Ishak kita.

Yang gambar first tu kat Merlion, Singapore. Time ni Icha actually dah penat coz the day before, kami travel ke JB since babah Icha ada meeting kat situ. The next day (hari gambar ni diambil), kami sekeluarga pergi ke pameran telco antarabangsa. Masuk singapore dengan cik jazz. So sesak!

Babah Icha ada family kat singapore. So, before ke rumah family tu, kami jenjalan dulu. Time ni belum beli lagi quinny zapp tu. Hehe. Quinny zapp 
Icha beli kat singapore tau .. So, tu yang kena pakai sling ni. Icha mengamuk coz dia poo2 rasanya time ni. Yelah. Baby baru 2 bulan kan masih aktif ber'poo2'? Hehe

Yang gambar second ni kat Philips Island, Victoria, Melbourne. Angin kuat sangat kot, plus sejuk gila. Dahle kat tepi laut. Tu yang si kecik tu mengamuk tu.

Haii.. Tak tahulah next trip 
Icha nak ngamuk kenapa lak? Yang pasti, aksi Icha ni memang best untuk diabadikan :)

Inshaallah. Kami sekeluarga dah booked percutian untuk tahun depan. 

Hopefully, aksi Icha macam ni akan bertambah, di tempat dan waktu yang lain pula.




From Singapore to Melbourne

lots of love,