Dec 28, 2010

Anak Cepat Kebah Dengan Vitamin C

Tadi kan saya janji nak share tips kulit sihat dan cantik, tapi sebelum tu.. Saya nak share dulu testimoni customer Rin pulak pasal khasiat Vitamin C untuk anak yang demam.

Credit to Azrin Mohd 

"Few days ago my fren mengadu baby qaireen demam...demam nak pandai tu...hehe...so saya suggest dengan dilla untuk ambik 2 biji vitamin c..patah dua...dan bf baby qaireen bnyk2..alhamdulillah tak sampai sehari demam baby qaireen dah kebah ... "


Anak Cepat Kebah Dengan Vitamin C
Anak Cepat Kebah Dengan Vitamin C

Masih tak yakin? Cuba dengan sepenuh hati, dan yakin dengan allah. Ramai yang dah cuba tips ni.. Alhamdulillah berkesan. Special untuk yang hantar anak ke taska, dan anaknya breastfeed, anda sendiri amalkan at least satu sachet Nutriferon seminggu sekali untuk bantu up immune tubuh. 


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060) 
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Gombak, Shah Alam & Subang Jaya