Dec 25, 2010

9 Sebab Kenapa Anda Perlu Memiliki Bestwater Daripada SHAKLEE

saya sayang SHAKLEE BESTWATER FILTER saya! muah! muah!

boleh imagine kan betapa keciknya dia :p

ingat lagi tak entry saya mengenai SHAKLEE BestWater yang marvellous ni? nah! diam tak diam, dah 4 bulan rupanya saya menggunakan khidmat water filter comel ini dengan gumbiranya. alhamdulillah, banyak jimat tau!

okies. entry kali ni saya nak share dengan you all semua kenapa korang harus memiliki SHAKLEE BestWater filter ini.

credit to kak cery ~*
  1. ELEGANT - tengoklah design nya dalam gambar kat atas tu. cun kan? kemas tapi comel.
  2. COMPACT - memang kecil dan mudahguna.
  3. EASY INSTALLATION - yup! senang sangat nak pasang water filter ni. even didatangkan dengan beberapa adapter yang boleh muat semua jenis kepada paip.
  4. SPACE SAVING - kocik ajo. memang tak byk space nak guna kat dia.
  5. VALUE FOR MONEY - dah ada water filter, takyah le susah2 saya nak beli air mineral botol berkotak-kotak dah. alhamdulillah. kualiti air pun terjamin.
  6. NO PLUMBING WORK - dah saya kata EASY INSTALLATION pun tadi. tak sampai 15 minit pun first time pasang.
  7. NO ELECTRICITY REQUIRED - bateri operated water filter ni.. and kita boleh minum air terus dari dia.
  8. EASY TO USE - memang sangat mudah digunakan.
  9. SIMPLE MAINTENANCE - yang ni memang bonus la. maksimum setahun sekali jek nak tukar filter, tu pun satu je filter je. dan, paling best, ada indicator yang bagi signal kat kita bila nak tukar. bagi kawan2 yang sibuk sokmo tu, elok sangat le ada water filter SHAKLEE ni.
selain daripada tu, just remember this tagline - PORTABLE, PRACTICAL, POWERFUL.

memang saya berpuasa hati dengan SHAKLEE BestWater ni. alhamdulillah.

so amacam? nak juga satu set SHAKLEE BestWater filter ni? kawan-kawan boleh memiliki water filter ini dengan :-

(1) Tunai (RM 1499)
(2) Kad kredit ansuran selama 12 bulan (0% interest installment), melalui pembayaran menggunakan kad kredit Maybank (Visa atau Master) sahaja. Lebih kurang rm125 untuk 12 bulan.
(3) Kad kredit penuh (RM 1499).



*Harga yang ditawarkan ialah termasuk kos penghantaran PERCUMA, keahlian Shaklee PERCUMA(bernilai RM65), dan Cash Back hampir rm100 (tertakluk pada terma & syarat).

... ataupun korang boleh join contest yang sedang berlangsung di blog kak N ini untuk memiliki satu set SHAKLEE BestWater secara PERCUMA.



boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut melalui email hadhatina@yahoo.com atau sms 019 293 9886.



lots of love,