Nov 10, 2010

Testimoni Ringkas Di Facebook : Dari Berpantang Sampai Sekarang Memilih SHAKLEE :)

Saya ni nak kata busy bebeno tu.. idakle.. tapi Icha tu perangai dia macam saya bila tengok hubby busy .. he he he.. ada je nak menyibuk dan nak jeles-jeles. Oppss..! Kantoi laks I ni kuat cemburu :)

So, sebab saya ada anak yang jeles tengok mak dia layan order .. maka saya nak turunkan (cewah! macam ilmu persilatan lak ye ..) testimoni daripada sahabat saya, Hasnah, yang menggunakan SHAKLEE daripada dia dalam pantang sampai le sekarang.

Petang ni pun saya kena pos order puan yang kiut ni.

1. Saya dengan kawan-kawan Fb saya memang tingtong skettt, especially bila si Azrin dan Salwa join .. maaf ye :p. Tapi yang ni Salwa tak join .. huhu!



2. Azrin lupa lirik lagu.. hehehe. Haaa ~ Hasnah dah mencelah tu oo oo oo


3. Nampak tak Hasnah kata apa tu ? Marvellous kan? :)

Meh le saya tepek kat sini.

Hasnah Shah Rizal alhamdulillah....akhir nya berjaya...ada peningkatan dan nmpk perubahan...dgn izin allah...shaklee alfalfa...thanks adha..:)
Hasnah Shah Rizal senyum la dari hati...dunia kan berseri...alhamdulillah3x....dari berpantang sampai skrg, hanya shaklee....:)

Jom join Facebook saya! ;)


lots of love,