Oct 18, 2010

VOTE FOR ME! - "Show Me Your Style Contest" by Al - Humaira' Contemporary

kawan-kawan! sila vote untuk saya denga cara klik 'Like' pada foto saya di link ini..hehehe



meh saya nak promo sikit mengenai koleksi scarf dan shawls daripada AHC (Al Humaira' Contemporary) ni. hehehe. tak berbayar ye.. tapi saya memang suka share info pasal benda-benda yang saya suka.

kepada kawan-kawan yang suka menggayakan scarf dan shawls (terutamanya) bolehlah jenguk-jenguk blog http://www.alhumairacontemporary.com/. saya first time beli tahun lepas, tapi tak ingat nama shawl tu.. ni ha dia! semalam saya pakai masa kenduri kawen sepupu hubby ..



yang ni, koleksi tahun ni. yang jenis ni memang ramai peminat. mudah dan selesa digayakan.


satu lagi yang special, AHC ada jual neck-covered inner (anak tudung yang tutup leher). macam ni


nice kan? bawak berenang pun ok. if pakai shawls yang agak jarang tu pun ok. boleh cover leher dan tengkuk.

lagi satu, harga scarfs dan shawls kat AHC ni pun berpatutan. tak murah sangat, tak mahal sangat. design dan warna memang ekslusif.

siapa tuan punya AHC ni? hehe. if korang rajin beli majalah NUR sejak dolu-dolu lagi, ni dia orangnya, Cik Puan Hani Elia Rousli. saya beli pun sebab saya terperasan dia ada masuk NUR tu ;-)



okeh! jangan lupa 'Like' kat gambar saya ye? caranya, klik kat gambar tu dan klik 'Like' pada gambar saya dalam album kat AHC FanPage. TQ! Saja suka-suka.. rasanya saya orang terakhir hantar sebab tiba-tiba teruja baca hadiahnya ialah 3 AHC's Hijabs.



lots of love,