Sep 3, 2010

Sketsa Rumahtangga Rasulullah

Saya selesema harini. Agaknya sebab seharian mengemas rumah semalam, lepas malam tadi tidur air-cond sejuk sangat. Takpelah. Mungkin kaffarah dosa. Terlupa pulak nak makan omega dan zinc pagi tadi. Saya just telan vitamin c dua biji je.

Blogwalking tadi, dan tertarik pulak baca update kak jie mengenai 'hadiah'. So, jom kita baca! Saya tak larat nak taip panjang-panjang. Korang klik aje kat link kat bawah ni yea?


"Nota ini jie ambil dari email Bakit-helwa TM. Amat sesuai dibaca especially suami di hari raya makin dekat ni.... almaklum la baju raya belu..."

Bye!


Lots of love,