Sep 30, 2010

DiGi iPhone 4 Real

okie dokie, dah ada handphone, mestilah ada number kan? so, entry yang ini saya nak cerita pulak pasal

iDiGi Postpaid Plans

okeh! sebelum apa-apa, saya just nak bagitau yang line DiGi memang bagus (saya tahulah sebab saya dulu 1.5 years DiGi tanggung bil telefon saya). murah memang paling murah. dan paling obvious, bila guna GPS kat Nokia X6. masa saya guna line DiGi, sumpah tak pernah tersekat GPS, tapi since guna line xxx =(. hakikatnya saya tahu, line dan GPS takde kaitan, tapi kenapa jadi begitu? ;-)
basically, ada 3 PLAN dalam iDiGi POSTPAID PLAN ni ok.



meh tengok perbezaan antara setiap plan yang tak banyak perbezaan ni ;-)



marvellous! even korang subscribe plan paling murah pun, korang still enjoy almost the same benefits! ni lagi buktinya (^_^)



memang berbaloi kan? saya sukalah sangat perkataan FREE ni :p



oppss..! sebelum terlupa. now ni ada promotions.
Promotional Monthly Fee pricing only applicable for NEW signups from 24th September 2010 onwards.


more info here

related links:-


lots of love,