Sep 30, 2010

DiGi iPhone 4 Play

masih ingat lagi entry saya DiGi iPhone 4 Me?

okey. task kedua saya ialah menceritakan Apps mana daripada iTunes Apps Store yang saya pernah lihat/ cuba dan kenapa. hehehe. maaflah ye kawan-kawan semua, saya tak pernah cuba. kawan-kawan DiGi saya memang guna iPhone tapi saya haram nak tak pernah study pasal iPhone tu.

okey. hasil bacaan saya di link ini, telah memberi saya info mengenai aplikasi yg terdapat dalam iPhone 4 ini.


wow! banyaknye ye? amongst them are :-
  1. Apps for Cook
  2. Apps for the Great Outdoors
  3. Apps for Keeping Current
  4. Apps for Work
  5. Apps for Music
  6. Apps for Students
  7. Apps for Moms & Dads
  8. Apps for Managing Money
  9. Apps for Travelling
  10. Apps for Fun & Games
  11. Apps for Going Out
  12. Apps for Remote Control
  13. dan byk lg!
pilihan saya ialah :-



sebab saya nak bagi iPhone ni kat hubby saya sebenarnya (^_^)

let's see, apa ada dalam Apps ni, antaranya yg menarik hati saya ialah :-





Lose It! by Fit Now is the most interesting one pada saya. Aplikasi ni membolehkan saya set target dan pantau progress workout yang dilakukan. Pernah guna MAYA tak? alaah.. perempuan cantik 3D yang ajar kita exercise hari-hari tu? so, lebih kurang yang itulah. Bezanya, MAYA kita guna di PC, manakala Lose It! kita guna di iPhone (^_^).

Description


Succeed at weight loss with Lose It! Set goals and establish a daily calorie budget that enables you to meet them. Stay on track each day by recording your food and exercise and staying within your budget
Sample screenshot ;-)


bagus kan? lepas ni kita jogging kat tasik, atau ke Celebrity Fitness dengan lebih bergaya.
 

lots of love,