Sep 24, 2010

DiGi iPhone 4 Me



wow~ menariknya! iPhone 4 for FREE?

eh eh.. DiGi ni memanglah bermurah hati. last time saya dengar staff DiGi (permanent) dapat iPhone sorang satu. ni nak bagi FREE kat Nuffnagers lak (^_^)

SAYA PUN NAK JUGA!!

sebab DiGi adalah company terakhir saya bekerja (as Project Coordinator) ~ saya tak sempat jadi permanent staff yang boleh menikmati pelbagai benefits dari DiGi.

ehh iPhone 4 mestilah lagi marvellous dan superb dari iPhone sebelum-sebelumnya kan? lebih nipis, lebih ringan dan rupanya lebih sophisticated

lagi satu, daripada research sendiri yang buat, saya dapati iPhone 4 ni lebih multitasking, ada camera 5 mp dan ada HD Video Recording.. tentu lebih menarik happiest moments bersama hubby dan icha lepas ni kan?

saya seorang Work-At-Home-Mom yang tak mahu terlepas daripada sebarang latest technology (ehh TM UniFi tu pun rumah saya antara yang awal kan?)

saya mahu kelihatan bergaya (^_^)

kalau kawan-kawan mahukan iPhone ni, apakata kita join ramai-ramai contest anjuran DiGi dan Nuffnang ni? oh ye! cepat-cepat buat entry pertama korang ye sebab pertandingan bermula harini tau!!
sila dapatkan details untuk contest ni di SINI

oh ye! if kawan-kawan nak tahu pasal DiGi iPhone 4, bleh klik link kat bawah ni





lots of love,