Sep 22, 2010

AWARD DARI EUS EUNOS (http://myownworld-eus.blogspot.com/)

actually, award ni saya dapat sebelum raya, tapi tak sempat nak update kat blog. hihihi! anyway, TQ eus!



as usual, bila dapat award, adalah tag kena buat tau! hehehe..

Anda mesti memberi pujian kepada pemberi award ini

of course laa.. ini award kedua saya terima taww. TQ eus. dahle nama saya second in the list. terharu.

Sila beri award kepada 15 Blogger lain.

hurmm.. saya nak bagi award ni kepada TOP 10 Members saya (kat sidebar kanan blog), tak kiralah korang ada blog ke tak. kalau takde blog, sila upload kat Facebook masing-masing dalam Notes.



lagi 5 orang tu pulak..hihihi 
  • Kak N
  • Kak Cery
  • MommaholicSURI
  • Mas
  • Fizanur
Anda mesti beritahu 15 Blogger ini.

hihihi! ni yang kurang rajin ni.. takpe2.. saya buat tapi kalau korang nampak nama korang, sila jangan buat2 tak nampak ye (^_^)

Bagaimana anda boleh digelar sebagai blog yang best dan great?

sebab korang cari-cari info pasal breastfeed dan jumpa blog saya. betul tak? ;-) actually, saya share everything bukan setakat breastfeed, malah resepi, gadgets, latest technology, tips kesihatan dan kecantikan, dan juga personal life saya.

lots of love,