Aug 22, 2010

Siapa Nak Geget-geget Budak Ini? - Ini Bukan Testimoni (^_^)

a very fascinating weekend.

we were so darn busy this weekend. yesterday, we went off to genting highlands at 4 am for some happy family activities. only me, hubby and of course our lil angle, alya qatrisya. readers, noted that fasting doesnt mean that you have to end up staying at home on weekend okie? i penatlah duduk rumah je.. orang lain duduk rumah makin kembang, kita makin kering ..

we had our sahur while on the move. as a preps, i already had my ESP + MealShake + Performance at home. fine. then, we performed our subh prayer near the police station there.

we spent about 5 hours in genting. apa kami buat? rahsia laa... nanti i bagitau ye? sape sibuk nak tahu sila sms saya. confirm orang tu memang sahabat sejati saya yang akan dapat diskaun next month. first come first serve ye? ;-)

i wont tell all the details. malas le nak taip. kui kui kui. later on ill post icha's super-duper-cute poses here. but i tell gals ( and guys) , i was so terkejut when i found out that my latest weight is only 45 kilogram!!! oh no!! itu berat saya sebelum mengandung, sebelum kahwin dan sebelum jumpa hubby .. dan.. dan.. dan.. itu berat yang sama sejak 7 tahun yang lepas!!

tapi, lepas sms dengan aida siang tadi, baru saya lega. (ko lagi ringan dari aku rupanya beb!). thanx aida! you really make my day.. ni saya nak tepek gambar baby shaklee, baby michelin dan sesungguhnya baby aida.


masa ni 3++ months .. kamu nak kena geget dgn auntie2 yg dtg belog ini ke? ;-)



aida dengan mesin pam terbaekk di duniye ;-)

saya kena tukar tagline. sape-sape nak baby macam aida, sila contact mommy icha.. nanti i bagi contact aida. ni la ibu yang pam sampai 30 oz sehari sebelum puasa tu. she can share her tips with you (boleh kan aida?)

tapi kan, saya memang hairanlah.. apasal saya yang sungguh2 makan protein semua ni tak jadi macam baby saya badan saya?!! kekekkekekkekeke!! kakak-kakak shaklee tolong jawabkan aci tak? hihi ..

wah! letihnya... ada gambar ESP + Meal Shake + Fresh Milk + Kurma --> blend & shake ;  nak upload special untuk mas a.k.a azriyani (^_^)