Aug 17, 2010

Best Multivitamin For Kids

Pertama kali saya buka packaging Shaklee Meal Shakes semalam, saya dah tertarik dengan keharuman aroma vanilla yang begitu menggiurkan. Kepada yang memang suka makan aiskrim berperisa vanilla.. Yep! Macam tu lah baunya tau..

Tapi, memandangkan saya memang sedia ada consume ESP dan Performance, maka saya campurkan ketiga-tiga suplemen ini bersama, sesudu besar setiap satu bersama satu tumbler kecil air suam. Kalau suka boleh buat lebih pekat ikut selera masing-masing. Lepas tu, saya sejukkan dan fridge James Bond saya tu.. Dan bila masa berbuka, voila!! 

Pagi ni, saya surf kat internet tentang Meal Shakes ni. Seperti yang saya nyatakan sebelum ni, kita perlu jadi pengguna yang bijak, so silalah sama-sama kita baca review tentang Meal Shakes ini. Later on saya akan cuba dapatkan fakta dan mungkin resepi-resepi yang menarik.

Suddenly i fell in love with Tripple Gem Set.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

What about Shaklee Meal Shakes!


Got a picky eater or just looking for a healthy, good tasting snack alternative, with 240 calories per serving when mixed with low-fat milk, Shaklee’s Meal Shakes provide a delicious and nutritious alternative to typical soft drinks, other instant breakfast drinks or plain old, chocolate milk. One serving blended with low-fat milk or in juice serves up a delicious, creamy treat.

Kids (and adults) absolutely love the taste and one serving of this easy-to-mix drink provides 45% or more of the daily values from 19 essential vitamins and minerals. Since it’s made by Shaklee, you know it has no artificial colors, flavors, sweeteners or preservatives.

It’s also low glycemic and kosher certified!

Growing children need lots of protein for building healthy cells and a strong immune system but they don’t need a lot of fat and cholesterol, and so Meal Shake is an excellent choice.


Meal Shakes taken with a daily serving of Shaklee Ocean Wonders multivitamin or Citriboost powdered multivitamin, makes for a very healthy instant breakfast for growing children.
Meal Shakes are also an ideal low-calorie meal for adults watching their weight, and athletes who want a nutrition-packed meal supplement.

If you haven’t tried Shaklee’s incredible Meal Shakes, you don’t know what you’re missing! It’s a taste treat that supercharges any glass of milk into a nutrition powerhouse and packed with the natural good nutrition a body needs and none of the bad artificial stuff! Comes in Bavarian Cocoa or French Vanilla flavors.

Noted that yang saya bold dan highlight dengan warna kuning tu tidak terdapat di pasaran Malaysia.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Fakta Meal Shakes

  • Meal Shakes mengandungi 19 jenis vitamin asas dan mineral
  • Sarapan berkhasiat dan lazat untuk kanak-kanak yang sedang membesar (dan lebih-lebih lagi on the go)
  • Hidangan rendah kalori yang ideal bagi golongan dewasa yang nak maintain berat badan - kenyang
  • Athletes yang perlukan hidangan makanan tambahan ringkas penuh khasiat - so kalau ada kawan2 yang kaki gym boleh suggest ambik ni (atau ESP)
  • Mudah dibancuh






Harga untuk satu canister Meal Shakes ini ialah RM113.75 sahaja untuk kegunaan 2 bulan. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Meal Shake ini, jangan lupa tonton Vlog saya di bawah ini ok..





Luv,
Mommy Icha



* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060) 
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya