Jul 20, 2010

Makan Alfalfa Susu Jadi Banyak, Baby Jadi Gebu

Geram betul saya! jenuh dekat dua jam saya dok reformat text dalam entry saya "Ramadhan & Breastfeeding" tapi asyik tak jadi jeeee ... benci betulla! saya dah delete pun, nanti nak re-publish semula bila saya dah puas hati. cerewet kan? hehehe ..


Nasib baiklah dapat gambar baby comel lagi pagi ni. Seperti yang saya janjikan semalam ... haaa... ini dia gambar baby Aleef Aufa yang terbaru setelah 2 minggu ibunya consume Shaklee. (oh! gambar lepas baca emel ibu Aleef ye!)



Jom baca testimoni dari Sue. Menarik sangat!



--------------------------------------------------------------------------------------------------

From: SUHAILA MD YASA View Contact
To: Hadhatina hadhatina@yahoo.com

salam,


morning hadha....=)


nyway thanx update citer sue kat blog hadha...
sue dh baca dh semalam....comey=)

..

anyway nk tambah sket lg..
ESP tu sue minum sekali je selepas mengepam pkol 5pg,
sue x mnum 3x sehari sbb sue kureng sket dgn ESP ni...sbb kena mnum dgn air suam je kan...
sue xsuke suam2 ni...klu boleh nk air pnas..baru HOT..hahaah..
tp xpe...demi Aleef Aufa suam pon suam la...tp tu la, sekali je la sehari..
tp itu pon dh mendatangkan hasil yg baik utk 2mggu ni...
mybe klu sue amalkan 3x sehari mgkin lg mantop kot perkembangan sue ngan susu ngan EBM ..ke...hiihihi

....

vitamin lak sue mkn alfafa ngan vit-C ari2, tp utk b-complex ngan vetalea sue selang selikan..hihihi..paham x?
ke mcm susah nk paham...hhiihi..
xpe la,just nk sharing jer...
coz sue ni mmg susah sket nk mkn ubat...lg2 shaklee ni dtgnyer dgn tablet besar2 ..mmg lg ssh nk telan..
so sue wat jadual sendiri jerk...sue x follow pon jadual hadha bg tu,,,sowi=(

....



ok hadha, ni sue bg pic terbaru Aleef...selepas consume Set B ngan ESP...
gmbr ni sue amik last saturday 17/7/2010...
bukan main ceria lg aleef aufa skang..mybe sebab die dapat susu yg lg berkhasiat kot dr mama die...
lg mengenyangkan jgak dan yg penting menyihatkan...

..

ok hadha, tq so much..da
Aleef yang comel dan bulat!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Set Shaklee


Alhamdulillah.. Sue ni antara ibu2 yang 'cepat' kesan suplemen pada tubuh dia. Sebab tu kepada kawan-kawan yang baru mencuba suplemen, mulakan dengan dos yang rendah. Macam ESP start dengan sekali sehari (sesudu besar je!) atau alfalfa tu cukup 2 biji sehari masa mula. Even dalam jadual yang kami sediakan pun dah siap2 bagitau minggu pertama alfalfa 2 biji sehari kan?


Then, it goes to your convenience.. macam Sue, dia ada cara makan dia sendiri yang dia selesa. Ye kawan2 boleh buat macam tu, sebab jadual tu fleksibel. No worries at all. Dengan syarat - jangan ngelat lama2 sangat (selang 3, 4 hari sekali makan suplemen), air mesti lebih 2 liter sehari, pam susu dengan konsisten, diet harian yang seimbang, zikir dan doa, think positif  - pendek kata DISIPLIN DAN ISTIQAMAH.






* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060) 
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya